Speelgoed Garage Er zijn 16 producten

Een uitgebreid assortiment aan houten speelgoed garages. Ideaal voor uw kinderen om mee te spelen. Houten speelgoed garages zijn zeer geschikt voor de stoerste jongens en meisjes die graag met speelgoed auto's spelen.

Houten speelgoed garages

Wij hebben de beste kwaliteit houten speelgoed garages voor u geselecteerd. Kinderen maken nog wel eens ...

Een uitgebreid assortiment aan houten speelgoed garages. Ideaal voor uw kinderen om mee te spelen. Houten speelgoed garages zijn zeer geschikt voor de stoerste jongens en meisjes die graag met speelgoed auto's spelen.

Houten speelgoed garages

Wij hebben de beste kwaliteit houten speelgoed garages voor u geselecteerd. Kinderen maken nog wel eens iets kapot, dus het is belangrijk dat de houten speelgoed garage stevig is en tegen een stootje kan. In ons assortiment vindt u zeer stevige houten speelgoed garages. De speelgoed garages zijn verkrijgbaar in diverse maten en soorten. Zo vindt u de houten speelgoed garage die bij uw kind past.

Bestel houten speelgoed garage

Bestel eenvoudig een houten speelgoed garage bij XL Speelgoed. Met slechts een paar drukken op de knop heeft u de houten speelgoed garage besteld.  

Meer
Toont 1 - 16 van de 16 items
 • € 4,95

  Leuke rode autootjes met frictiemotor (achteruit trekken, loslaten, en gaaaaaaaaaaaaan...) Alleen maar meer verkrijgbaar in rood. 

 • € 39,95

  Garage met lift en 2 auto'sDe garage heeft een op-afrit aan de voorkant met slagboom en een lift welke je moet bedienen door een draaiknop bovenop het dak.het is raadzaam de lift rail met vaseline of was in te vetten zodat deze wat makkelijker glijd omdat deze alleen met een touw en draaiknop naar boven moet worden gedraaid loopt deze wat stroef.

 • € 79,95

  Deze City Parking parkeergarage draait 24 uur per dag op volle kracht. Mooie houten parkeergarage met lift, inclusief 2 auto's en een helikopter.

 • € 49,95

  Mooie houten parkeergarage met maar liefst vier parkeerdekken, een lift, benzinepompen en een helikopterplatform. Inclusief 2 auto's en een helikopter.

 • € 37,50

  Prachtig grote speelmat om het spel nog levendiger te maken. Zeer gedetailleerd met wegen, rotondes, gebouwen, zebrapaden en kijk zelf hoe mooi en gedetailleerd.Antislip achterzijde

 • € 149,95 € 134,95

  Alarm!, Alarm!, er is brand uitgebroken in de stad. Glijd langs de brandweerpaal en snel in de auto! Speel je favoriete rollenspelen alleen of met je stoere vrienden.Met deze gedetailleerde speelset kunnen kinderen zich echte helden wanen die dringende oproepen beantwoorden en iedereen veilig houden. Inclusief: * 3 verdiepingen en 12 kamers met open...

  Aanbieding!
 • € 94,95 € 84,95

  Mooie garage met 2 verdiepingen en lift.Inclusief autootjes (deze zijn 3 cm. breed), waserette , pompstation. Goed voor urenlang speelplezier.

  Aanbieding!
 • € 74,95

  Prachtige houten garage met hoofdkleur rood Bijna net een brandweer kazerne.Heerlijk om met je autootjes de glijbaan af te roetsjen, te tanken of met de lift naar boven en naar beneden te gaan. Noodgeval ? de helicopter komt je redden.Ook leverbaar in politie-blauwe kleur zie model JulianMerk: Mentari

 • € 109,95 € 99,95

  Stoere garage met heel veel mooie details. Lift om heeeeeelemaal mee naar de 2e verdieping te gaan. 3 verdiepingen waar je auto's kunt parkeren, stoere jaren 50 uitstraling Helicopter platform om in noodsituaties te landen... 2 auto's, 4 pillonnetjes en 4 verkeersbordjes73 cm breed ! Groter hebben we niet.

  Aanbieding!
 • € 49,95

  Leuke speelstraat om om de garage heen te leggen of in combinatie met een houten treinbaan. Met een magneetsyteem kunnen de wegdelen aan elkaar 'geklikt' worden.24 delig - 2 boompjes - 2 autootjes - 2 verkeersbordjes - 18 straatdelen

 • € 14,95

  Leuke kleurige autootjes met frictiemotor (achteruit trekken, loslaten, en gaaaaaaaaaaaaan...)Worden geleverd in set van drieMERK: LeToyVan

 • € 99,95 € 89,95

  Prachtige houten garage, wie wil er nu niet zo een hebben...? met lift, benzinestation, hekwerken, helicopterdek Incl. auto & helicopter

  Aanbieding!
 • € 8,50

  Leuke set houten verkeersbordjes. Alle soorten komen voor. Voorrang, stoppen, parkeren, je mag hier niet... je moet hier...Gewoon heerlijk om mee te spelen en te fantaseren en tegelijk ook nog educatief.

 • € 64,95 € 58,95

  Prachtige sterke garage. Helicopterdek om voor spoedgevalletjes te landen. Hekjes rondom zodat de autootjes er niet af rijden. En natuurlijk de lift om de autos veilig naar boven te rijden.. Kan aangesloten worden op houten treinbaan van bv Eichorn, Brio, Ikea, zodat het spel nog uitgebreider, spannender en leuker wordt. excl. accesoires Pilaren waarop de...

 • € 74,95

  Een grote en stevige speelgarage Er zit een leuk tankstation bij, want af en toe is natuurlijk de benzine op. Diverse auto's zitten er ook bij. Met uiteraard een ift om de verdieping te bereiken. De houten garage is gemaakt van massief hout in combinatie met MDF, de twee rijbanen en het liftbakje zijn van sterk kunsttof. Mentari, bekend van o.a. de...

 • € 44,95

  Houten parkeergarage met helicopter platform, lift, 3 auto's, 1 helicopter en 1 tankstation. Prachtige kleuren, stevig. Heerlijk om mee te spelen.

  Aanbieding!
Toont 1 - 16 van de 16 items

Aanbiedingen