Speelgoed Garage Er zijn 8 producten

Een uitgebreid assortiment aan houten speelgoed garages. Ideaal voor uw kinderen om mee te spelen. Houten speelgoed garages zijn zeer geschikt voor de stoerste jongens en meisjes die graag met speelgoed auto's spelen.

Houten speelgoed garages

Wij hebben de beste kwaliteit houten speelgoed garages voor u geselecteerd. Kinderen maken nog wel eens ...

Een uitgebreid assortiment aan houten speelgoed garages. Ideaal voor uw kinderen om mee te spelen. Houten speelgoed garages zijn zeer geschikt voor de stoerste jongens en meisjes die graag met speelgoed auto's spelen.

Houten speelgoed garages

Wij hebben de beste kwaliteit houten speelgoed garages voor u geselecteerd. Kinderen maken nog wel eens iets kapot, dus het is belangrijk dat de houten speelgoed garage stevig is en tegen een stootje kan. In ons assortiment vindt u zeer stevige houten speelgoed garages. De speelgoed garages zijn verkrijgbaar in diverse maten en soorten. Zo vindt u de houten speelgoed garage die bij uw kind past.

Bestel houten speelgoed garage

Bestel eenvoudig een houten speelgoed garage bij XL Speelgoed. Met slechts een paar drukken op de knop heeft u de houten speelgoed garage besteld.  

Meer
Toont 1 - 8 van de 8 items
 • € 39,95

  Garage met lift en 2 auto'sDe garage heeft een op-afrit aan de voorkant met slagboom en een lift welke je moet bedienen door een draaiknop bovenop het dak.het is raadzaam de lift rail met vaseline of was in te vetten zodat deze wat makkelijker glijd omdat deze alleen met een touw en draaiknop naar boven moet worden gedraaid loopt deze wat stroef.

 • € 37,50

  Prachtig grote speelmat om het spel nog levendiger te maken. Zeer gedetailleerd met wegen, rotondes, gebouwen, zebrapaden en kijk zelf hoe mooi en gedetailleerd.Antislip achterzijde

 • € 109,95 € 99,95

  Stoere garage met heel veel mooie details. Lift om heeeeeelemaal mee naar de 2e verdieping te gaan. 3 verdiepingen waar je auto's kunt parkeren, stoere jaren 50 uitstraling Helicopter platform om in noodsituaties te landen... 2 auto's, 4 pillonnetjes en 4 verkeersbordjes73 cm breed ! Groter hebben we niet.

  Aanbieding!
 • € 99,95 € 89,95

  Prachtige houten garage, wie wil er nu niet zo een hebben...? met lift, benzinestation, hekwerken, helicopterdek Incl. auto & helicopter

  Aanbieding!
 • € 74,95

  Een grote en stevige speelgarage Er zit een leuk tankstation bij, want af en toe is natuurlijk de benzine op. Diverse auto's zitten er ook bij. Met uiteraard een ift om de verdieping te bereiken. De houten garage is gemaakt van massief hout in combinatie met MDF, de twee rijbanen en het liftbakje zijn van sterk kunsttof. Mentari, bekend van o.a. de...

 • € 44,95

  Houten parkeergarage met helicopter platform, lift, 3 auto's, 1 helicopter en 1 tankstation. Prachtige kleuren, stevig. Heerlijk om mee te spelen.

  Aanbieding!
 • € 79,95

  Dino´s garage is een prachtige garage in de kleuren rood met geel. Beschikt over meerdere parkeerplaatsen. Daarnaast is de speelgoedgarage voorzien van een lift die met de hand bediend moet worden en is hij in het bezit van een gaaf helikopterplatform. Inclusief 1 auto en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaa

Toont 1 - 8 van de 8 items

Aanbiedingen

Houten garage Raymond
€ 109,95 € 99,95
Kasteel Bourgogne
€ 99,95 € 89,95
Houten garage Jeroen
€ 99,95 € 89,95