Winkeltjes & poppenkasten Er zijn 8 producten

Een uitgebreid assortiment aan houten speelgoed winkeltjes en poppenkasten. Zeer geschikt voor kinderen en leuk om samen te spelen. Bekijk snel ons aanbod.

Houten speelgoed winkeltje

Wilt u kind graag winkeltje spelen? Dan is een houten speelgoed winkeltje onmisbaar. De houten winkeltjes zijn zeer stevig en van hoogwaardige kwaliteit. In ons ass...

Een uitgebreid assortiment aan houten speelgoed winkeltjes en poppenkasten. Zeer geschikt voor kinderen en leuk om samen te spelen. Bekijk snel ons aanbod.

Houten speelgoed winkeltje

Wilt u kind graag winkeltje spelen? Dan is een houten speelgoed winkeltje onmisbaar. De houten winkeltjes zijn zeer stevig en van hoogwaardige kwaliteit. In ons assortiment vindt u diverse soorten en maten van houten winkeltjes. Kies het houten winkeltje dat het beste bij uw kind en ruimte past. 

Houten poppenkasten

Naast een ruim aanbod van houten speelgoed winkeltjes kunt u ook bij ons terecht voor houten poppenkasten. Leuk voor kinderen om samen met te spelen. Bekijk snel ons aanbod van houten poppenkasten. 

Meer
Toont 1 - 8 van de 8 items
 • € 39,95

  Mooie poppenkast met houten frame en hardboard platenKinderen kunnen hier heerlijk hun fantasie op los laten. Eigen avonturen maken en vertellen. Eerst goed oefenen en daarna optreden voor papa, mama, opa, oma of vriendjes.

 • € 39,95

  "Mevrouw, kan ik u helpen?" "Anders nog iets?" Wat een speelplezier !!Prachtige houten winkel met vele opties. Opklapbaar dus kan eenvoudig opgeruimd worden. Excl. accessoires.Kijk ook eens bij de keuken/winkeltje accessoires voor leuke vulling, etenswaar, kassa & houten muntjes voor de winkel.

 • € 22,95

  Houten Kassa, leuke fleurige kassa om bij het winkeltje ook 'echt' af te rekenen. Compleet met scanner, microfoon, creditkaart en wisselgeld.

 • € 84,95

  Mooie houten Marktkraam / Speelwinkel, de winkel is eenvoudig in elkaar te zettenGeschikt voor kinderen vanaf 3 jaarWordt geleverd zonder de afgebeelde accessoires. Deze zijn los verkrijgbaar, kijk hiervoor in onze rubriek keukentje accessoires.Leuk aan te kleden met een kassa, kratjes en etenswaar. exclusief de afgebeelde accessoires. Voor leuke...

 • € 29,95

  Leuke houten poppenkast tafelmodelEnorm leuke aansprekende kleurtjes en vormpjes.Jan Klaassen & Katrijn kunnen hier hele spannende avonturen beleven. Uiteraard ook vele mogelijkheden met andere figuren of met zelfgemaakte poppetjes.

 • € 69,95

  Houten winkel display met 12 kratjesDeze display wordt geleverd met 12 lege kistjes die je zelf kunt vullen met.......EXCLUSIEF de afgebeelde accessoires. Voor leuke accessoires kijk bij "keukentje accessoires""

 • € 74,95

  prachtige houten winkel & poppenkast in één.Als je het middenwandje eruit tilt en je hangt het gordijntje erop heb je een poppenkast, haal je het gordijntje er weer uit en hang je het kastje er weer in dan heb je weer een winkeltje.Leuk aan te kleden met een kassa, kratjes en etenswaar. exclusief de afgebeelde accessoires. Voor leuke accessoires...

  In winkelwagen
 • € 44,95

  Mooi poppenkast. Staand model met gordijntje, voorzijde is groen gekleurd. Kinderen kunnen hier heerlijk hun fantasie op los laten. Eigen avonturen maken en vertellen. Eerst goed oefenen en daarna optreden voor papa, mama, opa, oma of vriendjes.

Toont 1 - 8 van de 8 items

Aanbiedingen