Winkeltjes & poppenkasten Er zijn 6 producten

Een uitgebreid assortiment aan houten speelgoed winkeltjes en poppenkasten. Zeer geschikt voor kinderen en leuk om samen te spelen. Bekijk snel ons aanbod.

Houten speelgoed winkeltje

Wilt u kind graag winkeltje spelen? Dan is een houten speelgoed winkeltje onmisbaar. De houten winkeltjes zijn zeer stevig en van hoogwaardige kwaliteit. In ons ass...

Een uitgebreid assortiment aan houten speelgoed winkeltjes en poppenkasten. Zeer geschikt voor kinderen en leuk om samen te spelen. Bekijk snel ons aanbod.

Houten speelgoed winkeltje

Wilt u kind graag winkeltje spelen? Dan is een houten speelgoed winkeltje onmisbaar. De houten winkeltjes zijn zeer stevig en van hoogwaardige kwaliteit. In ons assortiment vindt u diverse soorten en maten van houten winkeltjes. Kies het houten winkeltje dat het beste bij uw kind en ruimte past. 

Houten poppenkasten

Naast een ruim aanbod van houten speelgoed winkeltjes kunt u ook bij ons terecht voor houten poppenkasten. Leuk voor kinderen om samen met te spelen. Bekijk snel ons aanbod van houten poppenkasten. 

Meer
Toont 1 - 6 van de 6 items
 • € 39,95

  Mooie poppenkast met houten frame en hardboard platenKinderen kunnen hier heerlijk hun fantasie op los laten. Eigen avonturen maken en vertellen. Eerst goed oefenen en daarna optreden voor papa, mama, opa, oma of vriendjes.

 • € 39,95

  "Mevrouw, kan ik u helpen?" "Anders nog iets?" Wat een speelplezier !!Prachtige houten winkel met vele opties. Opklapbaar dus kan eenvoudig opgeruimd worden. Excl. accessoires.Kijk ook eens bij de keuken/winkeltje accessoires voor leuke vulling, etenswaar, kassa & houten muntjes voor de winkel.

 • € 22,95

  Houten Kassa, leuke fleurige kassa om bij het winkeltje ook 'echt' af te rekenen. Compleet met scanner, microfoon, creditkaart en wisselgeld.

 • € 44,95

  Mooi poppenkast Staand model met gordijntjes. Kinderen kunnen hier heerlijk hun fantasie op los laten. Eigen avonturen maken en vertellen. Eerst goed oefenen en daarna optreden voor papa, mama, opa, oma of vriendjes.

 • € 29,95

  Leuke houten poppenkast tafelmodelEnorm leuke aansprekende kleurtjes en vormpjes.Jan Klaassen & Katrijn kunnen hier hele spannende avonturen beleven. Uiteraard ook vele mogelijkheden met andere figuren of met zelfgemaakte poppetjes.

 • € 84,95

  Mooie houten Marktkraam / Speelwinkel, de winkel is eenvoudig in elkaar te zetten Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar Wordt geleverd zonder de afgebeelde accessoires. Deze zijn los verkrijgbaar, kijk hiervoor in onze rubriek keukentje accessoires. Leuk aan te kleden met een kassa, kratjes en etenswaar. exclusief de afgebeelde accessoires. Voor leuke...

Toont 1 - 6 van de 6 items

Aanbiedingen

Houten speelkeuken blauw
€ 169,95 € 159,95
Houten garage Raymond
€ 109,95 € 99,95
Kasteel Bourgogne
€ 99,95 € 89,95
Houten garage Jeroen
€ 99,95 € 89,95