Rijdend Speelgoed Er zijn 18 producten

Bent u op zoek naar rijdend speelgoed voor uw kinderen? XL Speelgoed beschikt over een ruim assortiment loopauto's, duwwagens, loopfietsen en bakfietsjes. Uw kinderen zullen met plezier rond crossen op een stoere brandweer loopauto of loopfiets. Bekijk snel ons assortiment aan rijdend speelgoed!

Loopauto's en duwwagens

Loopauto's en duwwagens ko...

Bent u op zoek naar rijdend speelgoed voor uw kinderen? XL Speelgoed beschikt over een ruim assortiment loopauto's, duwwagens, loopfietsen en bakfietsjes. Uw kinderen zullen met plezier rond crossen op een stoere brandweer loopauto of loopfiets. Bekijk snel ons assortiment aan rijdend speelgoed!

Loopauto's en duwwagens

Loopauto's en duwwagens koopt u bij XL Speelgoed. U heeft keuze uit een groot scala loopauto's en duwwagens, waaronder een brandweer loopauto of een formule 1 loopauto. Zo vindt u precies de juiste loopauto of duwwagen voor uw kind. Bekijk snel welke mogelijkheden er allemaal zijn!

Loopfietsen en bakfietsjes

XL Speelgoed beschikt over een ruim assortiment aan loopfietsen en bakfietsjes voor kinderen. Kies bijvoorbeeld een stoere loopfiets met het model van een scooter of motor. Of laat uw kinderen lekker rondscheuren in een klassieke bakfiets voor kinderen. Zo vervoeren ze hun speelgoed zonder problemen. Neem snel een kijkje in ons assortiment. 

Meer

Subcategorieën

 • Loopauto's & duwwagens

  Verschillende soorten loopwagens. Wat de loopwagens zo bijzonder maakt is dat ze grote wielen hebben met een rubberen rand er om heen. Zo krast de wagen niet als er binnen mee wordt gereden. In de duwwagen kunnen heel wat spulletjes vervoerd worden. Een ideale wagen om achter te leren lopen.

  Loopwagen formule 1 

  De stoere loopwagen formule 1 is een gave loopwagen met de echte uitstraling van een formule 1 wagen. De ideale loopwagen voor uw kleine racer. Op het stuur zit een toeter.

  Loopwagen brandweer

  Onze topper! De loopwagen brandweer. Met een echte brandweer uitstraling is uw kleine brandweer de man in huis. De fraaie houten loopwagen heeft een groot opruimvalk en door de rubberen wielen beschadigt uw vloer ook niet.

 • Loopmotor - loopfietsen

  De beste loopfietsen zijn voor u uitgezocht. Er is veel keuze tussen de loopfietsen. Van een elegante scooter tot stoere houten loopfiets met rubberen banden. Voor ieder kind is er wat te vinden 

  Houten loopfietsen scooter

  Nog vrij nieuw en uniek in Nederland: De loopscooter. Uw kind valt direct op door de prachtige loopscooter. In diverse kleuren is de loopscooter te krijgen. De loopscooter heeft rubberen handvaten voor de beste grip en een verstelbaar zadeldekje zodat uw kind er lang van kan genieten. De loopscooters zijn voorzien van luchtbanden met een rubber profiel.

  XL speelgoed: kwaliteits loopfietsen

  De loopfietsen van XL speelgoed zijn met het oog op duurzaamheid gekocht. Een goede zithouding is belangrijk voor uw kind en daar voor zijn een goed zitdekje en goede wielen belangrijk voor. De loopfietsen zijn uitgezocht met het oog op design en stabiliteit. Als cadeau voor de kleine zit u nooit verkeerd met de houten loopfietsen van XL speelgoed

 • Bakfietsjes

  Diverse soorten houten bakfietsen in verschillende kleuren. Van moderne bakfietsen tot een meer classic uitstraling XL speelgoed heeft de perfecte houten bakfiets voor uw kind.

  Houten bakfiets classic

  Met een klassieke uitstraling is de houten bakfiets classic een lust voor het oog. Niet alleen leuk voor uw kind om op te spelen maar ook als accessoire in uw huis. In de bak kunnen veel spullen, wat te denken van het favoriete speelgoed en de knuffels van uw kind? 

  Pickup houten bakfiets

  De stoere houten pickup backfiets van PINTOY is een lust voor het oog. De pickup heeft rubberen wielen waardoor de houten bakfiets niet krast op uw vloer. Daarnaast is de pickup ook zeer goed buiten te gebruiken. De houten bakfiets heeft vier wielen en is daardoor zeer stabiel.

Toont 1 - 18 van de 18 items
 • € 54,95

  blauwe houten loopfiets met luchtbanden van BigJigs leren kinderen op een speelse manier hun balans te ontwikkelen. De fiets beschikt over een comfortabele zitting (niet in hoogte verstelbaar), rubberen handvaten en wielen. Een leuk cadeau voor de kleine avonturier! Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

 • € 74,95 € 69,95

  Wat is dit een mooie bakfiets !! Mooie kleur, robuust uiterlijk en een heerlijk grote bak. Ideaal om alle spulletjes in te doen. Grote duwstang om goed mee te kunnen sturen.

  Aanbieding!
 • € 54,95

  Roze houten loopfiets met luchtbanden van BigJigs leren kinderen op een speelse manier hun balans te ontwikkelen. De fiets beschikt over een comfortabele zitting (niet in hoogte verstelbaar), rubberen handvaten en wielen. Een leuk cadeau voor de kleine avonturier! Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

 • € 54,95

  rode houten loopfiets met luchtbanden van BigJigs leren kinderen op een speelse manier hun balans te ontwikkelen. De fiets beschikt over een comfortabele zitting (niet in hoogte verstelbaar), rubberen handvaten en wielen. Een leuk cadeau voor de kleine avonturier! Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

 • € 74,95 € 69,95

  Wat is dit een mooie bakfiets !! Mooie kleur, robuust uiterlijk en een heerlijk grote bak. Ideaal om alle spulletjes in te doen. Grote duwstang om goed mee te kunnen sturen.

  Aanbieding!
 • € 49,95

  leuke blauwe loopfiets voor de kleintjes. Goed voor de motoriek en tevens enorm leuk om de hele kamer mee rond te lopen.Erg stabiel doordat de kleintjes met beide beentjes bij de grond kunnen en zich zo al steppend voortbewegen.

 • € 64,95

  Leuke houten bakfiets in frisse blauwe kleur "Mam, moet ik nog boodschappjes voor je doen?" Heerlijk rondlopen met je eigen bakfiets, alle spulletjes kunnen mee; knuffels, speelgoed, boodschapjes, etc...

 • € 39,00

  Loopwagen Formule 1 Grote loopauto met formule 1 uitstraling  zeer stevig dikwandig materiaal (injectie)  rond stuur met toeter (toeteren dmv drukken op midden van het stuur)  met stikkerset

 • € 49,95

  leuke loopfiets voor de kleintjes. Goed voor de motoriek en tevens enorm leuk om de hele kamer mee rond te lopen.Erg stabiel doordat de kleintjes met beide beentjes bij de grond kunnen en zich zo al steppend voortbewegen.

 • € 64,95

  Leuke houten bakfiets"Mam, moet ik nog boodschappjes voor je doen?" Heerlijk rondlopen met je eigen bakfiets, alle spulletjes kunnen mee; knuffels, speelgoed, boodschapjes, etc...

 • € 55,00

  De super populaire LOOPWAGEN next generation in een SPECIALE PORSCHE uitvoering, Big loopwagen van de Big Bobby car familie. Standaard uitgerust met fluisterwielen, EEN STOER STUUR met toeter, EN EXTRA STOERE STICKERS en zeer goede grip. Het laagliggende zwaartepunt van deze loopwagen zorgt voor veel veilig spelen. Door extra knieruimte ook geschikt voor...

 • € 59,95

  Leuke houten loopfiets, met luchtbanden. Heerlijk voor de kinderen om mee 'rond te crossen' of te lopen. Leuke kleuren, prachtige velgen in blauw, blauwe handvaten & blauw zadeltje LEEFTIJD: 1-5 jaar

 • € 59,95

  Leuke houten loopfiets, met luchtbanden. Heerlijk voor de kinderen om mee 'rond te crossen' of te lopen. Leuke kleuren, prachtige velgen in rood, rode handvaten & rood zadeltje LEEFTIJD: 1-5 jaar

 • € 57,50

  Houten scooter loopfiets zilver. Oogverblindend is deze bijna echte scooter. Stoer, chique, snel en stevig. Het loopfietsje heeft rubber handvaten en een zadeldekje dat je kunt verstellen. Het frame van deze houten scooter is vervaardigd van kwaliteitshout. Voorzien van luchtbanden met rubberprofiel.

 • € 57,50

  Houten scooter loopfiets roze. Oogverblindend is deze bijna echte scooter. Stoer, chique, snel en stevig. Het loopfietsje heeft rubber handvaten en een zadeldekje dat je kunt verstellen. Het frame van deze houten scooter is vervaardigd van kwaliteitshout. Voorzien van luchtbanden met rubberprofiel.

 • € 57,50

  Houten scooter loopfiets rood. Oogverblindend is deze bijna echte scooter. Stoer, chique, snel en stevig. Het loopfietsje heeft rubber handvaten en een zadeldekje dat je kunt verstellen. Het frame van deze houten scooter is vervaardigd van kwaliteitshout. Voorzien van luchtbanden met rubberprofiel.

 • € 65,95

  Houten loopfiets met vier wielen en laadbak. Neem gemakkelijk al je leuke spullen mee in de laadbak. De Pickup loopfiets heeft rubberen wielen en is daarom zowel binnen als buiten te gebruiken. Door de vier wielen is deze loopfiets zeer stabiel. 

  In winkelwagen
 • € 69,95 € 59,95

  De loopfiets Simply zwart is voor de jongste stoere jongens. Met nummer 1 op de voorkant en beiden zijden. Het loopfietsje heeft rubber handvaten en een zadeldekje.  De velg is deels van hout met opvallende stripping. Het frame is vervaardigd van hoogwaardig meervoudig verlijmd hout.Velgmaat: 12,5 Inch, LuchtbandenZadel: in 3 standen instelbaar (34-40 cm)...

Toont 1 - 18 van de 18 items

Aanbiedingen