Poppenhuizen en accessoires Er zijn 40 producten

Bent u op zoek naar een houten poppenhuis voor uw kinderen? XL Speelgoed beschikt over een ruim assortiment aan houten poppenhuizen en diverse poppenhuis accessoires, zoals meubeltjes. Bij XL Speelgoed stelt u eenvoudig met uw kinderen het houten poppenhuis van hun dromen samen.

Houten poppenhuizen

Houten poppenhuizen zijn verkrijgbaar in allerl...

Bent u op zoek naar een houten poppenhuis voor uw kinderen? XL Speelgoed beschikt over een ruim assortiment aan houten poppenhuizen en diverse poppenhuis accessoires, zoals meubeltjes. Bij XL Speelgoed stelt u eenvoudig met uw kinderen het houten poppenhuis van hun dromen samen.

Houten poppenhuizen

Houten poppenhuizen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Bekijk snel ons assortiment houten poppenhuizen om het poppenhuis te bestellen dat het beste bij uw kinderen past. Uiteraard zijn de houten poppenhuizen van XL Speelgoed van zeer goede kwaliteit, zodat de poppenhuizen tegen een stootje kunnen. 

Poppenhuizen accessoires

Wilt u een compleet ingericht poppenhuis of stelt u liever samen met uw kinderen de inrichting samen? XL Speelgoed beschikt over een ruim assortiment poppenhuizen accessoires zoals meubeltjes, badkamers, keukens en woonkamers. Zo kunnen uw kinderen het houten poppenhuis van hun dromen samen stellen! Bekijk snel ons aanbod!

Meer

Subcategorieën

 • Houten Poppenhuizen

  XL Speelgoed heeft voor iedereen het houten poppenhuis waar hij of zij naar op zoek is. Wat te denken van een stoer poppenhuis? Of zoekt u naar een mooi sprookjes droomkasteel? XL Speelgoed heeft het juiste houten poppenhuis voor u! Daarnaast kan u de keuze maken voor een volledig ingericht poppenhuis of er voor kiezen om een poppenhuis zelf in te richten naar uw eigen wensen.

  Kwaliteit houten poppenhuizen

  De houten poppenhuizen van XL speelgoed zijn altijd van zeer goede kwaliteit. Voor ieder poppenhuis is het juiste soort hout gekozen, dit geeft de huizen een zeer exclusieve uitstraling. Van het kleinste tot het grootste poppenhuis is er veel aandacht aan de looks van het huis besteed. Dit resulteert in een mooi afgewerkt huis dat van alle kanten een aanwinst voor iedere kamer is.

  Bestel houten poppenhuizen

  Bestel uw houten poppenhuis eenvoudig bij XL Speelgoed. Met een paar drukken op de knop stelt u het houten poppenhuis van uw dromen samen. Weinig of juist heel veel kamers, groot of klein; u kan alle kanten op met de houten poppenhuizen van XL Speelgoed.

 • Poppenhuizen meubeltjes

  Een houten poppenhuis is pas echt af als het is ingericht met leuke poppenhuizen meubeltjes. XL Speelgoed heeft een ruim assortiment poppenhuizen meubeltjes, zodat iedereen zijn of haar houten poppenhuis kan inrichten naar eigen wens. Een poppenhuis naar eigen smaak is toch veel leuker?

  Diverse soorten poppenhuizen meubeltjes

  Uiteraard heeft u bij XL Speelgoed een ruime keus. Laat uw kinderen zelf de badkamer, keuken en woonkamer van hun poppenhuis samenstellen. Met de poppenhuizen meubeltjes van XL Speelgoed kunt u alle kanten op. Bekijk ons assortiment en laat u verrassen door de vele verschillende mogelijkheden. 

  Bestel poppenhuizen meubeltjes

  Bestel de poppenhuizen meubeltjes bij XL Speelgoed. Met een paar drukken op de knop stellen uw kinderen het houten poppenhuis van hun dromen samen. Welke inrichting wordt het? Met de poppenhuizen meubeltjes van XL Speelgoed laat u uw kinderen al vroeg kennis maken met ruimtelijk inzicht. Niet alleen goed voor het plezier, maar ook nog een leerzaam. Bekijk ons assortiment en bestel snel!

Toont 1 - 40 van de 40 items
Toont 1 - 40 van de 40 items

Aanbiedingen

Houten garage Raymond
€ 109,95 € 99,95
Kasteel Bourgogne
€ 99,95 € 89,95
Houten garage Jeroen
€ 99,95 € 89,95